TJÄNSTE- OCH PRODUKTDESIGN BLIR NY KATEGORI I ÅRETS BYRÅ

De senaste åren har flera nya byråer med tjänste- och produktdesign som sitt huvuderbjudande tillkommit på marknaden. Regi breddar därför sin digitala kategoriportfölj.

Utvecklingen gör att Tjänste- och Produktdesign får en egen kategori i Årets Byrå.

Vi vill lyfta fram förflyttningen i branschen genom att lansera denna numera helt centrala kategori. Allt fler företag efterfrågar byråer som inte löser deras problem genom slides eller abstrakta strategier, utan genom konkreta förbättringar av deras produkter och tjänster, säger Robert Skölfman, VD på Regi.

Vi har aldrig känt oss hemma i någon tävling i Sverige, helt enkelt för att vår typ av byrå - en modern industridesigner i byråtappning - tidigare har saknats. Det är hög tid för Sveriges alla duktiga tjänste- och produktdesignbyråer att kunna mäta sig med varandra, säger Joel Bergqvist, VD på Äventyret och initiativtagare till den nya kategorin.

Alla byråer och techbolag som hanterar dessa frågor är välkomna att delta i studien som startar här i september, avslutar Robert Skölfman på Regi.

För mer information kontakta:
Robert Skölfman VD Regi
robert.skolfman@regi.se
070-770 53 85

Joel Bergqvist, VD Äventyret
joel.bergqvist@aventyret.com
0706-345 535

Fler nyheter

Ny kategori i Årets Byrå 2024: Performance Marketing

Regi breddar den digitala kategoriportföljen och bryter ut Performance Marketing till en ny kategori i kund- och branschstudien Årets Byrå.
2023 - 09 - 15

Avgörande insikter – Hur påverkas era intäkter och kundrelationer av AI?

Avgörande insikter - Hur påverkas era intäkter och kundrelationer av AI? Enligt World Economic Forum förutspås kommunikationsbranschen vara en utav de...
2023 - 09 - 4

Nyheter inför Årets Byrå 2024

Snart drar den 24:e upplagan av kund- och branschstudien Årets Byrå i gång. Som ett steg i att ytterligare positionera Årets Byrå som ett affärsutveckl...
2023 - 05 - 23