58

Regi Research & Strategi offentliggör idag listan över de byråer som blivit nominerade och har chans att vinna utmärkelsen Agency Image 2024. Läs mer om utmärkelsen och se hela listan nedan.

Inom ramen för undersökningen Årets Byrå 2024 har respondenterna även fått uppge vilka byråer som de har mest positivt intryck av, utöver den byrå de har ett aktivt samarbete med.

”Förutom de byråer du har samarbetat med under de senaste 12 månaderna, vilka byråer på den svenska marknaden ger dig det mest positiva intrycket? Vänligen ange upp till tre stycken, utan någon specifik ordning.”

Frågan har ställts till över 1700 kommunikationsköpare som har deltagit i undersökningen. Respondenterna har möjlighet att svara både spontant och med hjälp av erinran när de identifierar vilka byråer som lämnar det mest positiva avtrycket. Byråerna väljer inte att delta i denna del av undersökningen, och kan inte heller avstå

Resultaten från denna fråga utgör grunden för att identifiera vilka byråer som har det mest framstående varumärket (Agency Image 2024). Den officiella presentationen av dessa resultat kommer att äga rum vid Årets Byrå-galan på Sergel Hub den 22 februari.

Säkra din plats på Sergel Hub HÄR.

Nedan finner du en lista över de 10 byråerna som har genererat mest positivt intryck enligt studien. Listan är i bokstavsordning och innehåller ingen annan rangordningsinformation.

Agency Image 2024 – Topp 10

EVENTYR NINE YARDS
Ey Doberman
Forsman & Bodenfors
Gullers Grupp
KAN Agency
NORD DDB Stockholm
Precis Digital
Volt
Westander
Åkestam Holst

 

PRESSKONTAKT

Robert Skölfman
VD
Robert.skolfman@regi.se

Reidunn Palmkvist
Projektledare
reidunn.palmkvist@regi.se

Fler nyheter

Vinnande byråer i Årets Byrå, Årets Arbetsgivare och Agency Image 2024

Regi presenterar nu listan över de byråer som är nominerade i Agency Image 2024.
2024 - 05 - 27

Nominerade byråer i Årets Byrå 2024 och Årets Arbetsgivare 2024

Regi presenterar nu listan över de byråer som tar hem priset som Årets Byrå och Årets Arbetsgivare 2023. Här är alla vinnande byråer.
2024 - 01 - 22

Mycket mer än en tävling: ”Årets Byrå har gett oss nya insikter – och fler kunder”

För reklambyrån Sweet gav medverkan i Årets Byrå viktiga insikter – som har tagit bolaget till en ny nivå. – Vår placering i Årets Byrå, tillsammans me...
2023 - 12 - 7