Samarbetspartners

logo-2

Sveriges Marknadsförbund

Sveriges Marknadsförbund är intresseorganisationen som kompetensutvecklar individerna på företag, organisationer och myndigheter. Ofta är det marknadschef, kommunikationschef, VD samt nära medarbetare som är våra kontaktpersoner och som erhåller vår information kontinuerligt.

I Sveriges Marknadsförbund är det ditt företag som är medlem. Sveriges Marknadsförbund bevakar alla discipliner inom marknadsföring och kommunikationsområdet.

Medlemmar är välkomna oavsett branschtillhörighet. Medlemsföretagen finns representerade från stora industrier till startups, kommunikationsbyråer, myndigheter och organisationer . Sveriges Marknadsförbund är en remissinstans och bevakar vad som händer i marknadskommunikationens samtliga discipliner.

Bli medlem Läs mer

logo-1

SWEDMA

SWEDMA, Swedish Data & Marketing Association, är organisationen för dig som arbetar med datadriven kommunikation och marknadsföring.

Vår historia är lång – sedan 1968 har vi bedrivit ett framåtriktat arbete för att utveckla och upprätthålla seriositet, kvalitet och en hög etisk nivå inom marknadsföring. Detta främjas framför allt med hjälp av självreglering och tydliga etiska riktlinjer.

För att effektivt och kraftfullt driva branschen framåt krävs samspel och gemensamma initiativ. Där kommer SWEDMA in i bilden och bidrar till det som ett enskilt företag inte själv kan uppnå.

  • Opinion
  • Rådgivning & utbildning
  • Engagemang

Inte minst handlar SWEDMA om nätverk. Vi skulle vilja påstå att ingen annan organisation har bättre förutsättningar att erbjuda en mötesplats för erfarenhetsutbyte och affärer för hela näringskedjan inom datadriven kommunikation. Bland våra medlemmar finns både köpare och säljare av datadriven kommunikation, vilket främjar affärsnätverket.

Läs mer på www.swedma.se

Bli medlem Befintliga medlemmar

logo-3

Svensk PR

Jobbar du med PR? Svensk PR är branschorganisationen för alla inom PR och kommunikation. Vi verkar för att ge våra medlemmar bättre förutsättningar och för att stärka PR-branschens konkurrenskraft. Svensk PR välkomnar små och stora byråer, frilansande konsulter och dig som är anställd på ett företag eller organisation. Du som är student har möjlighet att söka ett billigare medlemskap för att få en fot in i branschen.

Du och ditt företag får tillgång till ett nätverk som gör nytta i branschen och av kompetenta konsulter som delar med sig av sin kunskap. Du får:

  • Nätverka och hitta samarbetspartners
  • Evenemang, kunskap och debatt kring PR
  • Bra medlemsförmåner
  • Låg medlemsavgift

PR blir allt viktigare inom marknadsföring och samhällskommunikation. Det händer mycket och digitaliseringen innebär många spännande möjligheter för vår bransch. Svensk PR behövs för att utveckla branschen och göra oss starkare tillsammans. Välkommen till branschens nyttigaste och trevligaste nätverk.

Bli medlem Befintliga medlemmar

logo-4

SES

Sponsrings & Eventsverige är branchorganisationen som främjar mötesupplevelser mellan varumärken och människor. SES är en katalysator för branschen och verkar för att höja kunskapsnivån, förståelsen och värdet av mötesupplevelser.

Vi arrangerar inspirerande seminarium, nätverksträffar, utbildningar och driver opinion i olika för våra medlemsföretag, som planerar och genomför majoriteten av landets större evenemang, event, möten, mässor och sponsorskap i egenskap av köpare, byråer, rättighetsinnehavare, arrangörer, anläggningar och arenor, konsulter, destinationer och leverantörer. Vi arrangerar även sponsrings- och eventbranschens prestigefyllda tävling Gyllene Hjulet.

 

Bli medlem Medlemmar

Resume logotyp 800 px

Resumé

Tidningen Resumé är Skandinaviens ledande medie om marknadskommunikation och medier. Resumé ska vara sveriges bästa affärssajt riktad mot alla som jobbar med kommunikation. I Resumé hittar du alla snabba nyheter i pr-, reklam- och mediebranschen. 

 

Till Resumé Prenumerera